BESZÉLJ SPANYOLUL!

Lazán és felszabadultan!

Csak lazán!

Ha Te is második nyelvnek választod a spanyolt (ahogy a legtöbben teszik), elsőre meglepő lehet a spanyol nyelv összetettsége. Angol után tanulva pedig  lényegesen nehezebbnek, bonyolultabbnak tünhet a spanyol az angoltól eltérő különbözősége miatt.

A nyelvtanulásban nehézséget jelent az is, hogy még mindig jóval kevesebb tananyag érhető el, mint az angol vagy német nyelvhez. Ráadásul gyakorlási lehetőséget is nehezebb találni, mint az angol vagy a német esetében. A tanulás során keletkező rossz élmények, a nem megfelelő tanulási módszer sokakat akadályoz a nyelv elsajátításában vagy a megszólalásban. 

A nyelvi coaching során segítek feloldani a korábbi rossz élmények okozta blokkokat és segíteni tudok abban is, hogy a nyelv tanulása, az ahhoz való viszony örömtelivé váljon

Mire van szükséged?

Intenzív nyelvtanfolyam (90 vagy 60 perces alkalmak)

Úgy érzed, hogy a haladáshoz rendszeres közös órákra van szükséged? Hetente legalább két alkalmat szeretnél? Beszéljük meg! Segítek kialakítani a számodra optimális menetrendet és belevágunk!

Alkalmankénti nyelvórák (90 vagy 60 perces alkalmak)

Ha alapvetően önállóan tanulsz, de jól lenne időnként egy kis iránymutatás, merre és hogyan haladj tovább, mint hogyan lenne érdemes tanulnod, válaszd ezt a lehetőséget!

Nyelvi coaching (90 perc)

Úgy érzed elakadtál? Szorongsz a nyelvvel kapcsolatban? Elszabotálod a saját fejlődésed? A nyelvi cochinggal megkeressük és feloldjuk a blokkokat.

Egy sikertörténet

A következő legyen a tiéd!

 

„Az idegen nyelvek iránti szenvedélyemet 2020 januárjában a spanyol nyelv elsajátítását célzó markáns elképzelésem emelte magasabb szintre, hiszen amikor Beatrixszel nekiláttunk a közös munkának, angol és olasz nyelvből magabiztos, felsőfokú nyelvtudással rendelkeztem. A spanyol nyelv kapcsán nem túlzok, ha azt állítom, igen magasra tettem a lécet: megfogalmazódott bennem a felsőfokú nyelvvizsgaszerzés terve, amelyet 1 éven belül szerettem volna megvalósítani egy olyan szakmailag felkészült és tapasztalt magánoktató közreműködésével, mint Beatrix.

Együttműködésünk hatékonyságát érdemben fémjelezi az a tény, hogy 9 hónap alatt sikeresen álltam a felsőfokú írásbeli nyelvvizsga próbatételét hazánk egyik legnagyobb tekintélyű nyelvvizsgaközpontjánál. Röviden és tömören: C1-es nyelvvizsgát szereztem, hihetetlenül rövid idő alatt! Mindez a magánórákkal kapcsolatban megfogalmazott elvárásaim teljesülésének köszönhető. Beatrix nem csupán az időpontok, hanem a tananyag és a módszertan terén is maximális rugalmasságot tanúsított, és a krízishelyzetben nagyszerűen előnyt kovácsolt az online nyelvórák megszervezéséből.

Hiszem, hogy a szóbeli nyelvvizsga is eredményes lesz. Ehhez pedig nem csupán mindkét fél rendszeres és folyamatos felkészülése szükséges, hanem egy pozitív, befogadó légkör is, amely valamennyi alkalommal – legyen az személyes vagy virtuális – teljes mértékben megvalósul. Életkortól és végzettségtől függetlenül ajánlom tehát Beatrixet valamennyi nyelvtanulásban érdekeltnek, aki a minőséget a hatékonysággal ötvözve szeretne sikeres nyelvvizsgát tenni.

Madai Márk Valentin

Rólad szól!

A személyiségtípusod is jelentőséggel bír a tanulási folyamatban, ezért nálam nincs univerzális módszer, amely mindenkinek egyformán jó lenne. Ha jobban megismered magad,  tudod, hogyan tudsz fejlődni, milyen módszerek válhatnak be neked.
Én abban tudok segíteni, hogy ez a kép minél tisztább legyen.

 

A nyelvi coaching során nemcsak a nyelvtudásod fejlesztjük, nemcsak egy spanyol magántanár leszek a számodra. Foglalkozunk az akadályokkal, nehézségekkel, a személyiségeddel, és az annak megfelelő tanulási módszerekkel. Kiderítjük, mi az, ami számodra jól működik, hogy örömteli legyen a megszólalás.

Spanyol nyelvi csomagok

A nyelvórák előre megvásárolt bérletes rendszerben működnek. A 4 alkalmas bérlet 6 hétig, a 8 alkalmas bérlet 10 hétig érvényes.
Bérletvásárláshoz vedd fel velem a kapcsolatot!

90 perces nyelvórák

Alkalmi spanyol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
60 000 Ft

(15 000 Ft/90 perc)

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 5 hét alatt használható fel:
112 000 Ft

(14 000 Ft/90 perc)

60 perces nyelvórák

Alkalmi spanyol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
44 000 Ft

(11 000 Ft/60 perc)

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 5 hét alatt használható fel:
80 000 Ft

(10 000 Ft/60 perc)

Nyelvi Coaching

Alkalmanként
16 000 Ft/90 perc

(Témától függően
általában 1-5 alkalom szükséges)

Share This