EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Coaching, Rendszerállítás, Access Bars

Érezted már azt, hogy csak kicsit tisztában kellene látnod, hogy újra tudd, merre az előre? Vagy, hogy tudod, többre vagy képes, de nem tudod, mi akaszt meg? Hogy jó lenne valaki, aki veled keresi a megoldást, bízva benned és a saját válaszaidban?

Coachként azt vallom, hogy bár rengeteg dolog van a világban, amire nincs befolyásunk, és a külvilág, mások megváltoztatása “mission impossible”- önmagunkon mindig tudunk dolgozni, mindig tudunk növekedni, megújulni álmaink, céljaink felé tartva.

Te hol tartasz ebben a folyamatban?

Life coaching

(személyesen vagy online)

A Life Coaching alkalmak során a Te dolgod hozni a témát, én pedig a kérdéseimmel segítelek a felismerések irányába. Az első és leggyakoribb kérdés, ahogy tapasztaltam, megtalálni a szívből jövő, őszinte vágyat az újra – mi a te valódi vágyad? Mersz egyáltalán vágyni rá, vagy elkönyveled elérhetetlennek? Aztán ha meglelted, arra összpontosítunk, mi vihet előre a megvalósításhoz. Miben és hol várnak lehetőségek, és hogy a célod elérd, tervet is készítünk, meghatározzuk a következő lépéseket.

Access Bars kezelés

(személyesen)

 

Az Access Bars egy finom, gyengéd módszer. A kezelés során olyan pontokat érintünk a fejen, ahol hiedelmeket, nézőpontokat, érzelmeket, viselkedési mintákat tároltunk el életünk során. Számos területen küzdhetünk elakadással, úgymint pénz, kontroll, kreativitás, öregedés, idő, szexualitás, béke, kommunikáció. Amikor az ezekhez a területekhez tartozó pontokat megérintjük, erőfeszítés nélkül, könnyedén el tudod engedni azokat a programokat, hiedelmeket, amik már nem szolgálnak téged. 

Egyéni rendszerállítás

(csak személyesen)

A Bert Hellinger által leírt és kidolgozott családfelállítás módszerét továbbgondolva született meg a szervezetállítás módszere.  Az egyéni rendszerállításon ketten dolgozunk az általad hozott témán. Átbeszéljük, mi az, ami nehézséget okoz, hol szeretnél változást és a témához kapcsolódó családi, munkahelyi, párkapcsolati rendszert “állítjuk fel”,megfigyelve annak dinamikáját és lehetőséget adva az elmozdulásra a helyzetből a felismerés, a megbocsátás, a tisztelet, és a gyógyító, oldó mondatok által.

A Rendszerállítás módszere az alábbi helyzetekre nyújthat segítséget: 

Önértékelési problémák, önbizalomhiány; Párkapcsolati problémák ; Magány és függőség; Kulturális kérdések; Karrierproblémák és konfliktusok;

Már egy állítás is rávílágíthat ismétlődő sémákra, mutathat kiutat egy helyzetből, de fontos tudni, hogy hatása egy hosszabb, több hónapig tartó változás is lehet.

A konzultációk díja

Egyéni konzultáció / Life coaching:
15 000 Ft

(kb 70. perc)

Egyéni rendszerállítás:
18 000 Ft

(kb 80. perc)

Access Bars kezelés:
15 000 Ft

(kb. 70. perc)

Share This