ÖNBIZALOM ÉS ÖNERŐ

Önállóan, a magad tempójában végezhető belső munka

4 videó + 2 vezetett meditáció + 12 oldalas munkafüzet

SOKKAL TÖBB ÖNBIZALMAT SZERETNÉL?

Az ÖNBIZALOM és ÖNERŐ önállóan végezhető csomaggal megmutatom lépésről lépésre, hogyan csináld. Videók, meditációk és a munkafüzet gyakorlatai segítségével végigvezetlek egy folyamaton, amellyel felépítheted magadban az önbizalomból fakadó belső erőt.

EZ A CSOMAG NEKED SZÓL, HA…

…már annyi mindent megpróbáltál, de van egy terület, ahol nem bízol magadban és feladod.

…attól félsz, nem vagy elég jó/okos/ügyes/bátor.

…lebeszéled magad azokról a dolgokról, amikre pedig nagyon is vágysz.

…már nem is hiszed, hogy valaha sikerülhet.

…nem mersz lépéseket tenni az új dolgok felé. 

…ötleted sincs, mi segíthet.

…úgy érzed, nem vagy messze a megoldástól, csak egy kis segítség kellene.

HOGYAN SEGÍT AZ ÖNBIZALOM CSOMAG? 

Kérdésekkel és feladatokkal vezetlek el téged a benned rejlő magabiztossághoz. Segítek, hogy felfedezd erőforrásaidat. Rávezetlek arra, hogyan tudsz elindulni azon a területen, ahol az önbizalomhiányt érzed. A vezetett meditációk által segítek kapcsolódni magabiztos önmagadhoz, átélni az erődet, kapcsolódni belső bölcs énedhez.

ÉPÍTSD FEL AZ ÖNBIZALMAD!

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Ezt az anyagot úgy állítottam össze neked, hogy ne csak gondolati síkon tapasztald meg az erős bizalmat önmagad irányába, hanem elmélyült, meditatív állapotban is kapj megerősítést a két általam vezetett meditáció segítségével. Agy és szív, logika és spiritualitás- mindkettő téged támogat abban, hogy megéld önmagad erejét.

És ami nagyon fontos: ehhez a csomaghoz csak te kellesz! A munkalapok kérdései, feladatai által önállóan tudsz magadon dolgozni, abban a tempóban, ahogy neked jólesik: nem kell senkihez sem elmenned, nem kell tanfolyamokat végezned hozzá- te vagy hozzá a kulcs!

TARTALOM:

  • Stabilitást, önerő megélését segítő irányított meditáció (Fa meditáció – kb. 9 perc)

  • 12 oldalas munkalap az önálló munkához: Önbizalom, önerő.

  • 4 db pár perces videók:  a csomag tartalmáról és arról, mi is pontosan az önbizalom
  • A benned rejlő erő és stabilitás előhozását, a nehézségek elengedését segítő irányított meditáció (Tenger meditáció – kb. 9 perc). 
FA MEDITÁCIÓ

A Fa, életfa szimbólum szépsége és ereje ihlette ennek a meditációnak a megírását és az, hogy nyugtató, feltöltő ereje számtalan helyzetben segítség lehet. A fa magát az életet szimbolizálja, törzse jelenti az összeköttetést az alsó és a felső világok között, az élet és az öröklét között, a gyökerek és az ágak között. Szimbóluma a növekedésnek, a változásnak és a megújulásnak, de az örökzöldek révén az öröklétnek és az állandóságnak is.

A Fa Meditáció mindössze 8 perces, így bármikor beilleszthető a napodba. Különlegessége az, hogy a fák elemi erejét, a zöld, a természet harmóniáját képes megadni neked, segítséget nyújthat abban, hogy megtapasztald a saját erődet is általa- minél többet kapcsolódsz a meditáción keresztül az éggel és a földdel, annál teljesebbnek, erővel telinek érezheted magad.

ÖNBIZALOM, ÖNERŐ MUNKALAPOK

Benned is rengeteg különleges készség, sajátos, egyedi és megismételhetetlen tulajdonság rejlik, melyek sokszor nem kerülnek felszínre az önmagunkba vetett hit hiánya, kicsinysége miatt, vagy a kudarctól való félelem okán. De Te is képes vagy teremteni! Benned is ott a lehetőség, és az egyes lépések, amelyeket ez a füzet tartalmaz, segíthetnek ebben, ha alaposan, igazán nekiveselkedsz kidolgozásuknak, utat mutatnak neked egy örömtelibb, teljesebb valóság felé. A munkalapok kérdéseit, feladatait követve egyedül is el tudsz mélyülni önbizalmad erősítésében, hogy álmaidat, céljaidat általa könnyebben elérd.  Célom az, hogy megtapasztald általa az erődet, a teremtéshez való képességed, hogy meglásd önmagad különlegességét, hogy értékeld azt, aki te igazán, valójában vagy. 

TENGER MEDITÁCIÓ

A Tenger a természet elementáris erejének a szimbóluma, félelmetes, ugyanakkor lenyűgöző is. A Tenger emellett egy olyan őskép, amely a bölcsességet, az intuitív tudást is jelenti- állandósága a végtelen tudását hordozza magában. 

Az általam írt Tenger meditáció abban segít, hogy képzeletben a nagy vízhez visz, és előtte állva, vagy a partján ülve, lecsendesedve, a hullámok ritmusa által hipnotizálva belső igazságunk, iránytűnk hangját könnyebben tudjuk meghallani. És nemcsak az intuíciónk erősödhet, hanem akár át is adhatjuk félelmeinket, aggodalmainkat neki. A Tengerhez mindig jó érzés visszatérni- ahogy ehhez a meditációhoz is érdemes, hogy általa töltődjünk energiával, bölcsességgel és bizalommal az élet felé. 

Tégy szert minél több önbizalomra,
mert önbizalommal élni felbecsülhetetlen érték!

A csomag díja:

Szeretném, hogy minél többetek számára elérhető legyen ez a csomag.
Ezért a csomag díja kedvezményesen 5 990 Ft.
Éveleji önbizalomturbó:
2024. január 31-ig csak 3 990 Ft!

;
Share This