SOFT SKILLS

Figyelmes kommunikációval a siker felé

Mi pontosan a Soft Skills?

Eredetileg cégek számára kialakított fejlesztő tréningek, amelyek célja, hogy a munkahelyi közösség minél gördülékenyebben, hatékonyan együttműködve, kevesebb feszültséggel tudja végezni feladatait. A Soft Skills készségek közé tartoznak az alábbiak:

  • ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ
  • HELYZETFÜGGŐ VEZETÉS
  • STRESSZKEZELÉS
  • PREZENTÁCIÓS KÉSZSÉGEK FEJELSZTÉSE
  • IDŐGAZDÁLKODÁS

A Soft Skills egyéni foglalkozások keretében is átadható, ami a nyelvtanulás szempontjából sem mellékes. A Soft Skills segíti a tanulási készségek fejlődését és magabiztosabbá tesz az idegennyelv használatában is.

Ez az igazi finomhangolás ahhoz, hogy igazán sikeresen kommunikálj akár magyarul, akár idegennyelven.

BÓNUSZPONT: Ezek a készségek nem csak céges környezetben hasznosak, hanem az élet bármely területén, ahol más emberekkel kerülünk kapcsolatba. legyen az egy vizsgahelyzet, családi kupaktanács, krízisek kezelése. 

 

Mit nyersz a Soft Skills-szel?

Magabiztosság, Önbizalom

Hatékony és kifinomult eszköztár híján az önérvényesítés alatt sokan a veszekedést, vitatkozást vagy a passzív-agresszív viselkedést gyakorolják. A Soft Skills készségek elsajátításával a romboló módszerek helyett képes leszel hatékonyan és építően kiállni önmagadért bármilyen kommunikációs helyzetben.

Meglévő tudás kreatív használata

Akár az idegennyelv tanulása a célod, akár más egyéb területről van szó, a tudásod gyakorlati alkalmazásához fontos a kreativitás. A Soft Skills fejlesztés segít felismerni, hogy a már meglévő tudásod hogyan tudja támogatni az új ismeretek beépülését. Segít abban, hogy ledobd a láncaidat és szárnyakat kapj!

Professzionális időgazdálkodás

Ha eddig úgy érezted, ogy túl soka feladatod, folyamatosan úszol és nincs elég időd önmagadra, nyelvtanulásra, vagy bármire, ami fontos volna -akkor  ideje ezen változtatnod! Vannak kiváló módszerek, amelyek segítenek fókuszáltnak és nyugodtnak maradnod azáltal, hogy megtanulod jobban beosztani az idődet. 

 sikerEgy sikertörténet

A következő legyen a tiéd!

 

„Ezúton is szeretnénk neked megköszönni az idei  Soft Skills programot, mely nagy sikert eredményezett szervezetünkben. A kommunikációs tanfolyam jelentősen hozzájárult a vevői elégedettség növeléséhéz és a kollegák kiegyensúlyozottabb munkavégzéshez.

Szeretnénk kiemelni  a magas szintű, professzionális hozzáállást és kitűnő szakértelmet, valamint a tréningprogram cégünkre szabását, az életszerű példák és személyre szabott esettanulmányok mindenki számára érthetővé és elsajátíthatóvá tették a tananyagot és a praktikákat. Kollegáink különösen dícsérték a kellemes hangulatot és nagyon szívesen dolgoznának Veled újra.

Köszönjük a remek tréninget és reméljük jövőre folytatódhat a közös munka.”

Nu Skin Customer Service

Szemléletformálás
Soft Skills-szel

 

Soft skills tréneri munkámban inkább vagyok facilitator, mint coach. „Edzés” helyett arra összpontosítok, hogy a légkör, amiben a tréning zajlik, elfogadó, nyitott, dinamikus és szemléletformáló legyen. Nap mint nap látom, hogy szemléletformálás nélkül a készségek „edzése” önmagában nem működik.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a szemléletváltás akkor tud megtörténni, ha a megmondás helyett inkább teret adunk a spontán felismerések által megtörténő változásra. Amikor a szemléletváltás megtörténik, onnantól nincs visszaesés.

Soft Skills Program

A Soft Skills Program egyéniben előre megvásárolt bérletes rendszerben működik. A 4 alkalmas bérlet 6 hétig, a 8 alkalmas bérlet 10 hétig érvényes.
Bérletvásárláshoz vedd fel velem a kapcsolatot!

90 perces egyéni alkalmak

Soft Skills alkalmak
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
60 000 Ft

(15 000 Ft/90 perc)

Soft Skills csoportos tréningek cégek számára

SABLONOK HELYETT

Talán az Ön cége is túl van már jó néhány tréningen, képzésen, csapatépítésen. Kevés dolog változott? A csapata tagjai nem hatékonyak? Nem kezelik megfelelően a konfliktusokat és a stresszt? Ha már Ön is belefutott mindebbe, van személyes élménye arról, mi az, ami nem működik: sem az általánosságok, sem a sablontréningek nem hozzák a várt eredményt.

MÁS UTAT KÍNÁLOK.

3 EGYSZERŰ LÉPÉS EGY JOBBAN MŰKÖDŐ MUNKAKÖRNYEZETÉRT 

1.

Regisztráljon egy ingyenes konzultációra 
(kb. 40 p.), melynek keretében megismerem cége egyedi igényeit.

2.

Tekintse át a konkrétan felmerülő élethelyzetekre épülő,
gyakorlati tréningjének vázlatát,
 
amelyet kiajánlok az Ön cége számára.

3.

Amennyiben elégedett az ajánlatommal, egyeztetünk időpontot.

Share This