Kérdések a csendben, avagy az access tudatosság

2023. júl 23. | access bars, Önismeret

Az Access Bars-zal úgy találkoztam, hogy szülinapomra egy kezelés ajándékutalványt kaptam. Pár nappal később ki is próbáltam és óriási hatással volt rám. Abban az időszakban rengeteget agyaltam azon, hogyan vigyek véghez változást a munkában, milyen irányt vegyek és próbáltam racionálisan megfogni a dolgot,de egyre nagyobb lett a káosz, és csak nem jöttek válaszok.

Az az egy kezelés rádöbbentett, hogy amire szükségem van, az a csend. Az, hogy egy mély, relaxált állapotban tudjak végre önmagammal kettesben lenni úgy, hogy közben a a kezelés hatására a berögzült, lemerevedett minták oldódnak, törlődnek akár- mert az Access Bars lényege. hogy az akupresszúrás pontokat érintve oldja az életünk különböző területein (pénzzel, kreativitással kapcsolatos területek, új dolgok teremtése, kapcsolatok, elfogadás, kommunikáció, szexualitás, testképünk)  elraktározódott, letapadt mechanizmusokat, amik már nem szolgálnak minket, akadályoznak a továbblépésben, a változásban.

És ebben a csendben tudtam emlékezni arra, akit a legjobb énemnek tekintek. Meg tudtam látni, hogy kivé szeretnék újra válni, hogy mi az, ami számomra jó irány lesz. 

Vannak pillanatok, amikor kicsit el vagyunk veszve. Vagy csak kétségek közt őrlődünk, a munkánk, a párkapcsolatunk, a ránk nehezedő felelősség miatt. És van olyan, hogy nagyon nehezen döntünk, vagy nem hozunk döntést ott, ahol nagyon is szükség lenne rá. És igen, rengeteg módszer létezik, ami átsegíthet minket ezeken a szakaszokon, az Access Tudatosság csak egy sok közül. De, ahogy én azt a saját bőrömön tapasztaltam, igazán egyedülálló, működő, átalakulást segítő eszköz.

Ha tetszett a cikk és hasznosnak találod, oszd meg bátran a bal oldalon található gombok segítségével!

Ha tetszett a cikk és hasznosnak találod, oszd meg bátran!

A cikk szerzője: TÓTH BEATRIX

Angol / Spanyol Nyelvtanár, Nyelvi Coach és Soft Skills tréner

Miben más ez a „csomag”, mint egy nyelvtanár?

A hatékony nyelvtanulás nem csak a nyelvi készségek fejlesztésén múlik, hanem sok máson is. A személyiségednek megfelelő módszeren, a valóban hajtóerőt jelentő motiváció megtalálásán és ami talán még ennél is fontosabb: a korábban szerzett gátló blokkok feloldásán. Nyelvi coachként és trénerként mindezekben tudok segíteni célod elérésében.

Munkamódszerem alappillérei:
ÖRÖM  •  TUDÁS  •  FIGYELEM

Share This