BESZÉLJ ANGOLUL!

Magabiztosan és könnyedén!

Lehet könnyedén is!

Nyelvtanárként szinte mindennapos, hogy olyan nyelvtanulókkal találkozom, akik valami miatt dühösek az angolra, vagy magukra, ha nem érik el a kívánt eredményt. Ha neked is vannak a nyelvtanulással rossz élményeid, az nem a te hibád. A legtöbb esetben a nem megfelelő tanulási módszerből fakadnak a nehézségek. A nem megfelelően kiválasztott tanulási módszer sokakat akadályoz a nyelv elsajátításában vagy a megszólalásban. Ezzel a problémával korántsem vagy egyedül és a nyelvi coaching megoldást kínál minderre. Sőt, a rád szabott tanulási módszer megtalálásán túl, még többet ad.

A nyelvi coaching során segítek feloldani a korábbi rossz élmények okozta blokkokat és segíteni tudok abban is, hogy a nyelv tanulása, az ahhoz való viszony örömtelivé váljon.

Mire van szükséged?

Intenzív nyelvtanfolyam (90 vagy 60 perces alkalmak)

Úgy érzed, hogy a haladáshoz rendszeres közös órákra van szükséged? Hetente legalább két alkalmat szeretnél? Beszéljük meg! Segítek kialakítani a számodra optimális menetrendet és belevágunk!

Alkalmankénti nyelvórák (90 vagy 60 perces alkalmak)

Ha alapvetően önállóan tanulsz, de jól lenne időnként egy kis iránymutatás, merre és hogyan haladj tovább, mint hogyan lenne érdemes tanulnod, válaszd ezt a lehetőséget!

Nyelvi coaching (90 perc)

Úgy érzed elakadtál? Szorongsz a nyelvvel kapcsolatban? Elszabotálod a saját fejlődésed? A nyelvi coachinggal megkeressük és feloldjuk a blokkokat.

Egy sikertörténet

A következő legyen a tiéd!

 

Pár eve, 2018-ban tettem sikeres IELTS Academic vizsgat amire Trixi keszitett fel. Ez olyan szempontbol volt kihívás, hogy ezelőtt soha nem tanultam angolt a klasszikus, iskolában alkalmazott módszerrel. Filmekből, YouTube videókból szereztem alaptudást. Közel fél évig, a vizsga előtti utolsó pillanatig jártam Trixihez magánórákra heti kétszer amik nagyon jó hangulatban teltek. Személy szerint nekem nagy segítseg volt az, hogy Trixi a már meglévő tudásomat építette és nem próbálta hosszú órakon keresztul ismételtetni az alapokat. 

Ezen kívül az, hogy volt lehetőség magánórákra járni nagyban megkönnyítette a “Speaking” részre való felkészülést. Trixi nem csak rávilágított azokra a dolgokra, amelyekre több figyelmet kell fordítanom, hanem mindig megerősített abban ami már jól ment. A több hónapnyi felkészülés végére Trixi segítségével a B2es szintből C1es lett és ennek köszönhetően ma már harmadéves egyetemista vagyok Skóciában. Amennyiben valakinek hasonló céljai vannak (külföldi egyetem, angol nyelvterületen munkavállalás, vagy hasonló korlatai (angol nyelvtani hiányosságok) bátran ajánlom Trixit.  

Hatalmas bónuszpont, hogy mindig nagyon megértő volt velem és az utolsó középiskolai évemmel járó elfoglaltságaimmal kapcsolatban, illetve folyamatosan motivalt arra, hogy az óráinkon kívül is foglalkozzak a felkészüléssel.

 

Kocsis Dorka Orsolya

Rólad szól!

A személyiségtípusod is jelentőséggel bír a tanulási folyamatban, ezért nálam nincs univerzális módszer, amely mindenkinek egyformán jó lenne. Ha jobban megismered magad,  tudod, hogyan tudsz fejlődni, milyen módszerek válhatnak be neked.
Én abban tudok segíteni, hogy ez a kép minél tisztább legyen.

 

A nyelvi coaching során nemcsak a nyelvtudásod fejlesztjük, nemcsak egy angol magántanár leszek a számodra. Foglalkozunk az akadályokkal, nehézségekkel, a személyiségeddel, és az annak megfelelő tanulási módszerekkel. Kiderítjük, mi az, ami számodra jól működik, hogy örömteli legyen a megszólalás.

Angol nyelvi csomagok

A nyelvórák előre megvásárolt bérletes rendszerben működnek. A 4 alkalmas bérlet 6 hétig, a 8 alkalmas bérlet 10 hétig érvényes.
Bérletvásárláshoz vedd fel velem a kapcsolatot!

90 perces nyelvórák

Alkalmi angol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
34 000 Ft

(8500 Ft/90 perc)

Intenzív angol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 10 hét alatt használható fel:
64 000 Ft

(8000 Ft/90 perc)

60 perces nyelvórák

Alkalmi angol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
24 000 Ft

(6000 Ft/60 perc)

Intenzív angol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 10 hét alatt használható fel:
44 000 Ft

(5500 Ft/60 perc)

Nyelvi Coaching

Első alkalom
10 500 Ft/90 perc


További alkalmak
9 500 Ft/90 perc

(Témától függően
általában 1-5 alkalom szükséges)

Share This