BESZÉLJ ANGOLUL!

Magabiztosan és könnyedén!

Lehet könnyedén is!

Nyelvi coachként szinte mindennapos, hogy olyan nyelvtanulókkal találkozom, akik valamilyen oknál fogva dühösek az angol/spanyol/német/francia nyelvre, vagy magukra, ha nem érik el a kívánt eredményt.

A tanulás vagy a nyelvi cél elérése érdekében tett erőfeszítések során tapasztalt „belső konfliktus” több okból fakadhat: lehet nem megfelelő tanulási módszer, vagy a gyenge, felszínes motiváció, az alacsony önértékelés,egy korábbi rossz élmény a tanulással kapcsolatban, az időhiány, ill. akár túl sok szabadidő is, amikor megfelelő rutin vagy időbeosztás nélkül erőlködünk egy nyelv elsajátításán.

Elsőként tehát abban segítek a nyelvi coaching folyamatban, hogy megtaláljuk az elakadás hátterét, feloldjuk a korábbi rossz élmények okozta blokkokat és segíteni tudok abban is, hogy a nyelv tanulása, az ahhoz való viszony örömtelivé váljon. Kidolgozva a hozzád illő megoldást a tanulás végre elindulhat és a saját ritmusodban tudsz majd haladni a vágyott irányba.

A nyelvi coaching során segítek feloldani a korábbi rossz élmények okozta blokkokat és segíteni tudok abban is, hogy a nyelv tanulása, az ahhoz való viszony örömtelivé váljon.

Mire van szükséged?

Intenzív nyelvtanfolyam (90 vagy 60 perces alkalmak)

Úgy érzed, hogy a haladáshoz rendszeres közös órákra van szükséged? Hetente legalább két alkalmat szeretnél? Beszéljük meg! Segítek kialakítani a számodra optimális menetrendet és belevágunk!

Alkalmankénti nyelvórák (90 vagy 60 perces alkalmak)

Ha alapvetően önállóan tanulsz, de jól lenne időnként egy kis iránymutatás, merre és hogyan haladj tovább, mint hogyan lenne érdemes tanulnod, válaszd ezt a lehetőséget!

Nyelvi coaching (90 perc)

Úgy érzed elakadtál? Szorongsz a nyelvvel kapcsolatban? Elszabotálod a saját fejlődésed? A nyelvi coachinggal megkeressük és feloldjuk a blokkokat.

Egy sikertörténet

A következő legyen a tiéd!

 

Pár eve, 2018-ban tettem sikeres IELTS Academic vizsgat amire Trixi keszitett fel. Ez olyan szempontbol volt kihívás, hogy ezelőtt soha nem tanultam angolt a klasszikus, iskolában alkalmazott módszerrel. Filmekből, YouTube videókból szereztem alaptudást. Közel fél évig, a vizsga előtti utolsó pillanatig jártam Trixihez magánórákra heti kétszer amik nagyon jó hangulatban teltek. Személy szerint nekem nagy segítseg volt az, hogy Trixi a már meglévő tudásomat építette és nem próbálta hosszú órakon keresztul ismételtetni az alapokat. 

Ezen kívül az, hogy volt lehetőség magánórákra járni nagyban megkönnyítette a “Speaking” részre való felkészülést. Trixi nem csak rávilágított azokra a dolgokra, amelyekre több figyelmet kell fordítanom, hanem mindig megerősített abban ami már jól ment. A több hónapnyi felkészülés végére Trixi segítségével a B2es szintből C1es lett és ennek köszönhetően ma már harmadéves egyetemista vagyok Skóciában. Amennyiben valakinek hasonló céljai vannak (külföldi egyetem, angol nyelvterületen munkavállalás, vagy hasonló korlatai (angol nyelvtani hiányosságok) bátran ajánlom Trixit.  

Hatalmas bónuszpont, hogy mindig nagyon megértő volt velem és az utolsó középiskolai évemmel járó elfoglaltságaimmal kapcsolatban, illetve folyamatosan motivalt arra, hogy az óráinkon kívül is foglalkozzak a felkészüléssel.

 

Kocsis Dorka Orsolya

Rólad szól!

A személyiségtípusod is jelentőséggel bír a tanulási folyamatban, ezért nálam nincs univerzális módszer, amely mindenkinek egyformán jó lenne. Ha jobban megismered magad,  tudod, hogyan tudsz fejlődni, milyen módszerek válhatnak be neked.
Én abban tudok segíteni, hogy ez a kép minél tisztább legyen.

 

A nyelvi coaching során nemcsak a nyelvtudásod fejlesztjük, nemcsak egy angol magántanár leszek a számodra. Foglalkozunk az akadályokkal, nehézségekkel, a személyiségeddel, és az annak megfelelő tanulási módszerekkel. Kiderítjük, mi az, ami számodra jól működik, hogy örömteli legyen a megszólalás.

Angol nyelvi csomagok

A nyelvórák előre megvásárolt bérletes rendszerben működnek. A 4 alkalmas bérlet 6 hétig, a 8 alkalmas bérlet 10 hétig érvényes.
Bérletvásárláshoz vedd fel velem a kapcsolatot!

90 perces nyelvórák

Alkalmi angol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
60 000 Ft

(15 000 Ft/90 perc)

Intenzív angol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 5 hét alatt használható fel:
112 000 Ft

(14 000 Ft/90 perc)

60 perces nyelvórák

Alkalmi angol nyelvórák
4 alkalom, amely 6 hét alatt használható fel:
44 000 Ft

(11 000 Ft/60 perc)

Intenzív angol nyelvtanfolyam
8 alkalom, amely 5 hét alatt használható fel:
80 000 Ft

(10 000 Ft/60 perc)

Nyelvi Coaching

Alkalmanként
16 000 Ft/90 perc

(Témától függően
általában 1-5 alkalom szükséges)


Share This