ÉLD A VÁLTOZÁST!

Rövid, intenzív, lényeglátó, transzformatív folyamat

4 alkalmas csomag

Minden igazi változás ott kezdődik, hogy megszületik a döntés, szeretnél kicsit vagy nagyon mássá válni. Ha már nem várod azt, hogy változzon a világ, hanem Te magad akarsz változni, akkor ez a program neked szól! 

Ehhez a változáshoz állítottam össze az ÉLD A VÁLTOZÁST! négy alkalomból álló egyéni konzultációt sorozatot.

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJTHAT SEGÍTSÉGET EZ A PROGRAM?

Párkapcsolati problémák

ismétlődő élethelyzetek

Anyasággal kapcsolatos kétségek

Családtagokhoz kapcsolódó konfliktusok

Munkahelyi konfliktusok

Önbizalom, önbecsülés hiánya

Karrier gondok

Pénzproblémák

Stressz által okozott tünetek

öröm és motiváció hiánya

„Már lassan egy hónapja jártam Trixinél rendszerállításon, és bár sokat szoktam foglalkozni az önismerettel, ez az ülés hatalmas lendületet adott. Teljesen más megvilágításba helyezte azt, hogy bizonyos környezeti hatásokra miért úgy reagálok, ahogy. Úgy érzem, ez az újrakeretezés olyan belső erőket mozgatott meg, melyeknek hosszútávú pozitív eredményei lesznek, de az biztos, hogy rövidtávon már beváltak. Szeretettel tudom ajánlani Trixit, mert teljes odafigyeléssel, gondoskodással kísér végig a belső utazáson.

K. Péter

„Kedves Trixi, bevallom, az elején kicsit, na jó eléggé, szkeptikus voltam az Access Bars kezeléssel kapcsolatban, nekem idegen volt ez a fajta szemléletmód, de annyira jó volt a korábbi találkozásunk, az egyéni rendszerállítás, annyira sokat segített, hogy végül emiatt hagytam magam meggyőzni. Szerencsére! Nem tudom, hogy a rendszerállítás során az érzéseim vizuális megjelenése, vagy pedig pont a nyugodt fekvő kezelés hatására jutottam el azóta több válaszhoz is, mindenesetre már most rengeteget segítettél, köszönöm szépen! „

H. Bertold

Szuper az egyéni rendszerállítás! 110%-ban eredményes volt és abszolút bevált. Egy több éves probléma – amivel megkerestem Trixit -, az egyéni rendszerállítás után, HIHETETLEN, de 1 héten belül teljesen megoldódott! Szívből ajánlom mindenkinek, aki esetleg még hezitálna. Ezúton is (és sokadszorra is): NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!

M. Attila

NÉZZ A PROBLÉMÁD MÖGÉ ÉS OLDD FEL A GYÖKERÉNÉL!

Hogyan segíthet ez a program?

A tünetek csillapítása helyett az okokra mutat rá:
2 alkalom megértés
(coaching beszélgetés)
2 alkalom mélyebb belső munka
(Hellingeri rendszerállítás és Access Bars kezelés).

MIT KAPSZ EBBEN A CSOMAGBAN?

Az első beszélgetésben kiterítjük a ’kártyákat’ és rakosgatjuk kicsit, pont annyira, hogy a mélyebb munkának neki tudjunk látni. Ránézünk az éppen zajló folyamatokra, arra, ami valójában a kérdésed, problémád, akadályod. Ez egy olyan beszélgetés, amiben a jelenlegi helyzeted pontos leírását is megejtjük és a vágyott, új életed részleteit is átbeszéljük. Egyfajta startpont, igaz, nem versenyzünk, csak elindulunk. 

Rendszerállítás. A rendszerállítás során nemcsak a benned zajló mélyebb folyamatokat látjuk meg, hanem a te szereped, helyed a kisebb vagy nagyobb rendszerekben, a családban, a munkahelyen, a párkapcsolatban, stb. Választ találhatunk arra, mi rejlik a letapadt minták mögött, és oldunk, tisztelettel és szeretettel. Ez segíti az elengedést: a benned rejlő dinamikák, és olyan rögzült igazságok feloldását, amik már nem szolgálják a növekedést.

A harmadik alkalommal egy finom, gyengéd fejkezeléssel tovább stimuláljuk a változást. Az Access Bars kezelés során egy masszázs ágyon pihensz, és annyi a dolgod, hogy fogadd a kezelés alatt hozzád érkező képeket, ötleteket egy mély, relaxált állapotban. A változáshoz szükséges impulzusokat, a régi hitek, berögződések, letapadt minták oldását segíti elő az Access Bars – hogy az újat, a Te egyedi transzformációdat megtámogassa, tovább vigye.

A negyedik, záró beszélgetés során összegzünk, majd kidolgozzuk, a hétköznapi szintre lebontva, a változásod apró részleteit: mi született meg benned, mik az első lépések, ki más lehetsz Te az új életedben. 

És ne feledd, ez egy folyamat. Ha elindulsz, megtetted az első lépést. Ha kitartasz, az újabbat, és minden egyes apró lépéssel teszel érte, és időt adsz annak, hogy a változás valóban megtörténjen. 

A RENDSZERÁLLÍTÁSRÓL BŐVEBBEN

A Bert Hellinger által leírt és kidolgozott családfelállítás módszerét tovább gondolva született meg a szervezetállítás módszere.  Az egyéni rendszerállításon ketten dolgozunk az általad hozott témán. és az ahhoz kapcsolódó családi, munkahelyi, párkapcsolati rendszert “állítjuk fel”, megfigyelve annak dinamikáját. Egyénként mindannyian nagyobb rendszerek részei vagyunk, és ezek hatnak ránk, meghatározzák, befolyásolják az életünket, a gondolatainkat, viselkedésünket. A rendszerektől kapjuk a támogatást, a biztonságot, azokban működünk, élünk. És pont ezért, nagyon jól látjuk, érezzük a rendszerekben elfoglalt helyünket, le tudjuk képezni, meg tudjuk mutatni tárgyak, rajzok, figurák segítségével még akkor is, ha ez a tudás mélyen, a tudatalatti szintjén van jelen. És ha már látjuk ezt a képet, képesek vagyunk oldani, elengedni, megbocsájtani, visszaadni azt, ami nem szolgál tovább minket, ami megállít vagy visszatart attól, hogy önnön, saját, boldog életünket éljük. Megtalálva valódi helyünket pedig újra tudjuk írni a rendszerben elfoglalt szerepünket, át tudjuk rajzolni a képet és felszabadultan tudunk tovább fejlődni, mozdulni, immár a saját utunkon. 

SAJÁT ÉLMÉNY A RENDSZERÁLLÍTÁSSAL

A rendszerállítással, illetve a Hellinger féle családállítással nagyjából húsz éve találkoztam először. Akkoriban újdonságnak számított a módszer Magyarországon, és az első állításomat egy fizikai problémára kértem, ami a nőiségemet érintette, és én magam is meglepődtem, mennyire hatékony volt. Ezt követően volt egy nagyobb szünet, mert négy évet Barcelonában éltem, de hazatértemkor ismét ehhez a módszerhez fordultam: családi mintáimat, gyermek és kamaszkori negatív élményeimet dolgoztam fel vele és éreztem, hogy az életemet egyre kevéssé irányítják a múlt sérülései, és egyre szabadabban, örömtelibben tudom élni azt a személyiséget, akit igazán önmagamnak tudok. A Hellingeri családállítás és rendszerállítás nemcsak az emberi kapcsolataimat segítette rendezni, hanem az önmagammal való viszonyomat is- az önmagamhoz való szeretetteli odafordulást. 

Mindezek mellé – egy születésnapi ajándék kezelés révén- megismertem az Access Bars módszerét.  Itt is az első alkalom volt az, ahol eldőlt, ezzel a módszerrel tovább szeretnék dolgozni.  Akkoriban nagyobb változásban voltam, kerestem az új irányt a hivatásomban, és rengeteg inspiráló ötletet kaptam ezalatt a kezelés alatt, pár héten belül pedig – újabb kezelések után- feloldódtak a blokkok és én újra lelkesen, az új irányt tisztán látva magam előtt lódultam neki a változásnak, a vágyva vágyott „transzformációnak.” És most mindezeket szeretném Neked is tovább adni. 

NÉHÁNY SZÓ AZ ACCESS BARS-RÓL

A kezelés során 32 olyan pontokat érintünk a fejen, ahol hiedelmeket, nézőpontokat, érzelmeket, viselkedési mintákat tároltunk el életünk során. Számos területen küzdhetünk elakadással, úgymint pénz, kontroll, kreativitás, öregedés, idő, szexualitás, béke, nyugalom, hála, kommunikáció. A Bars kezelés során a gondolatok szédítő pörgése lelassul, hogy kicsit a csendben megélhesd önmagad, hogy hallhasd a saját hangod, és hogy a tudást, amit az intuíciód ad, fel tudd szabadítani ebben a nyugodt, finoman ellazult állapotban.

Éld a változást, éld az újat!
Érkezz bele abba az életbe, amiért belevágtál a változásba!

„Az elején nagyon szkeptikus voltam a kezeléssel kapcsolatban, de adtam neki egy esélyt, mert már minden opciót ki akartam próbálni, ami segíthet a problémáimon. A kezelést követően nagyon jó érzések törtek fel bennem, megnyugodtam, és annyira jó hatással volt rám, hogy az utána lévő napokban is képes voltam teljesen máshogy állni a dolgokhoz, sokkal nyugodtabb voltam és jobban kezeltem a problémákat. Abszolút kellemes csalódás volt, biztosan fogok még menni pár alkalomra.”

T. Bence

A csomag díja:

 60 000 Ft

A legjobb befektetés,
amit önmagadba fektetsz.

;
Share This